Hrvatski radio

Radio Rijeka

Na Rujevici popunjavaju sredinu terena

13.06.2017.

22:23

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Čast presjeći vrpcu dolaznih transfera pripast će bivšem mladom hrvatskom reprezentativcu Tomislavu Gomeltu. Riječ je o 22-godišnjem igraču sredine terena, članu talijanskog B ligaša Barija, koji je posljednje dvije sezone proveo na posudbi u rumunjskom prvoligašu Cluju,

Iako se činilo da će prvi dolazak ovoga ljeta biti onaj Heberov, prema još uvijek neslužbenim informacijama, na Rujevici će čast prvi presjeći vrpcu dolaznih transfera imati Tomislav Gomelt.

Riječ je o 22-godišnjem igraču sredine terena, članu talijanskog B ligaša Barija. Posljednje dvije sezone proveo je na posudbi u rumunjskom prvoligašu Cluju, četvrtopalsiranoj momčadi netom završenog prvenstva.  Gomelt je ponikao u Segesti, a kao 18-godišnjak iz zagrebačkog je HAŠK-a otišao u mladu momčad Tottenhama od kuda je odlazio na posudbe u belgijski Antwerpen sve do transfera u Bari 2014. godine.

Znači li ovaj dolazak da je transfer Bradarića u Bolognu pred samom relaizacijom, znat će se vrlo brzo. Ne dođe li do naglih obrata, Gomelt bi potpis na ugovor s Bijelima terbao staviti u srijedu nakon obavljenog liječničkog pregleda.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.