Hrvatski radio

Radio Rijeka

Najbolje sportske fotografije PGŽ

02.12.2013.

11:49

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

''Odlučujući trenutak 2013.'' je izložba sportske fotografije otvorene u Filodrammatici. Jedna od kategorija u kojima su podijeljene nagrade je i Najbolja fotografija navijača.

Zajednica sportova Primorsko-goranske županije je organizator petog izdanja izložbe sportske fotografije, a ponosni su jer je na natječaj stiglo 250 fotografija 28 autora, profesionalaca i amatera, koji su odlučujuće sportske trenutke bilježili na terenima diljem Županije. 

Stručni žiri odabrao je 51 fotografiju 21 autora, a priznanja i nagrade najboljima su uručene u okviru otvorenja izložbe. Prvi put dodijeljene su i tri nagrade u kategoriji Najbolja fotografija navijača, a doprinos pri nagrađivanju toga dijela dali su vaterpolisti Primorja, košarkaši Kvarnera i nogometaši Rijeke.

Izložba će ostati otvorena do kraja tjedna. Suorganizator je Fotoklub Rijeka, a o izložbi i nagrađenima je Borislav Božić pisao ovdjeNajmlađi predstavljeni autor ima samo deset godina, najstariji puno, puno više, zabilježio je Josip Krmpotić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.