Hrvatski radio

Radio Rijeka

Navijači Olimpije napali Armadu

22.06.2013.

18:36

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tridesetak pripadnika navijačke skupine Dragons, navijača Olimpije, napalo je desetak pripadnika Armade iz zasjede uz samo igralište u Kranjskoj Gori.

Pripremni ogled između bijelih i ljubljanske Olimpije u Kranjskoj gori imao je nasilničku uvertiru. Tridesetak pripadnika navijačke skupine Dragons, navijača Olimpije, napalo je desetak pripadnika Armade iz zasjede uz samo igralište. Bilo je i razbijenih glava. Nekolicini riječkih navijača prvu je pomoć pružio klupski liječnik Boban Dangubić, no srećom, ozbiljnije stradalih, prema prvim informacijama, nije bilo.  

Nastradao je i klupski autobus i klupsko kombi-vozilo, po kojima su slovenski navijači udarali svime što im se našlo pri ruci, pa i klupama iz obližnjeg kafića. U potpunosti je zakazala slovenska policija. Nigdje u blizini igrališta nije bilo niti jednog policajca. Nakon divljačkog orgijanja, skupina slovenskih navijača pobjegla je nakon petnaestak minuta u strahu od policije, koja je na mjesto događaja došla tek nakon pola sata. Tada je ionako već sve bilo gotovo.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.