Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nezapamćena potražnja za ulaznicama

14.08.2013.

15:17

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Osigurali smo dodatne ulaznice za prodaju putem interneta. Svakom ih je sekundom sve manje i manje pa preporučamo svima koji ulaznice žele kupiti on line neka to učine što prije, kaže glasnogovornica riječkog pvoligaša Sandra Nešić

Prema kazivanjima iskusnijih klupskih zaposlenika, potražnja za ulaznicama za susret protiv Suttgarta premašuje čak i potražnju iz '99 za dvoboj s Partizanom. Vrijedni papirići za veliki europski ogled riječke momčadi pušteni jutros u prodaju putem interneta, rasprodani su za nekoliko sati.

Nastojali smo osigurati dodatne ulaznice za prodaju putem interneta. No, svakom ih je sekundom sve manje i manje pa preporučamo svima koji  ulaznice žele kupiti putem on line prodaje neka to učine što prije, kaže glasnogovornica riječkog prvoligaša Sandra Nešić.

Zbog nogometne groznice koja vlada Kvarnerom uoči Euro dvoboja, ali i domaćeg ligaškog susreta sa Splitom, prodaja ulaznica na prodajnim mjestima počet će, blagdanu unatoč, sutra.

Iako je sutra neradni dan, ulaznice će se moći kupiti na pet blagajni na zapadnom ulazu na stadion od 9 do 18 sati  te na prodajnim mjestima iNovina i Novog lista.  Naši pretplatnici mogu do nedjelje 18. kolovoza kupiti svoje ulaznice po povlaštenoj cijeni. Za njih su osigurane tri blagajne na zapadnom ulazu te jedna za slobodnu prodaju. Na jednoj blagajni moći će se kupiti i ulaznice za subotnji ogled protiv Splita, rekla je Nešić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.