Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nova pravila za ulaznice na Kantridi

16.10.2013.

17:00

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Riječki nogometni prvoligaš oglasio se priopćenjem u kojem objašnjavaju nova pravila pri kupovini ulaznica za utakmice na Kantridi.

Uprava HNK Rijeke odlučila se od subote i utakmice protiv Zadra (15 sati) uvesti nova pravila pri kupovini ulaznica za utakmice Rijeke na Kantridi. Oglasili su se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

U nastojanju da stadion Kantrida postane čim sigurnije mjesto za uživanje u nogometnim predstavama, uvodi se novost u proces kupnje ulaznica za sve buduće nogometne utakmice na Kantridi.

 

Baš kao što je to obveza pred sve europske utakmice, odsad će i pri kupnji ulaznica za utakmice Prve HNL i Hrvatskog nogometnog kupa biti potrebno predočiti osobnu iskaznicu, odnosno njen broj te ime i prezime kupca. Jedna će osoba moći kupiti najviše pet ulaznica po utakmici.

Novi uvjeti kupnje ulaznica primjenjivati će se već od subotnje prvenstvene utakmice s NK Zadrom koja će biti odigrana u 15 sati na stadionu Kantrida.

 

Ulaznice su već u pretprodaji na kioscima iNovina te na stadionu Kantrida u vremenu od 9 do 18 sati. Kako bi se smanjile gužve na ulazima na stadion, molimo sve gledatelje da svoje ulaznice nabave čim ranije i da zauzmu mjesto na tribini.

Vjerujemo da će nas naši vjerni navijači nastaviti podržavati i u budućnosti, kako u nogometnim ogledima s hrvatskim i europskim momčadima, tako i u nastojanjima da stadion bude mjesto s nultom tolerancijom na nasilje a čemu će zasigurno pridonijeti i navedene novine.

 

Uprava HNK Rijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.