Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nova tehnologija: Sancta Domenica opremila Rujevicu

06.08.2015.

09:55

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sancta Domenica kao službeni dobavljač opremio je kamp najmodernijim TV prijemnicima koji se od sada nalaze u skyboxevima, VIP prostorima te ostalim uredskim prostorijama rujevičkog zdanja.

Nakon što je prošle nedjelje službeno otvoren, novi stadion nogometaša Rijeke na Rujevici opremljen je najmodernijim TV prijemnicima u skyboxu i VIP prostorima, čime je dovršeno tehničko opremanje. Novi partner kluba je tvrtka Sancta Domenica, dobavljač elektroničke opreme.

Iznimno nam je drago da je jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na području maloprodaje elektronike prepoznala nogometni klub Rijeku kao uspješan projekt. Jako sam zadovoljan elektroničkom opremom koja je ugrađena u objekt, rekao je tim povodom dopredsjednik Rijeke i direktor tvrtke Stadion Kantrida Dean Šćulac.

Utakmicom Rijeke i Lokomotive na novom stadionu u trening kampu otvorena je nova stranica u klupskoj povijesti. Predivna slika jednog od najljepših kampova u Europi otišla je u svijet, a u tu se sliku uključila i Sancta Domenica. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.