Hrvatski radio

Radio Rijeka

Novi trener Rijeke Simon Rožman: "Svu ću svoju energiju dati klubu!"

24.09.2019.

14:38

Autor: Albert Petrović

Simon Rožman danas pred novinarima (Foto: Albert Petrović / HRT - Radio Rijeka)

Simon Rožman danas pred novinarima (Foto: Albert Petrović / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Simon Rožman, novi trener HNK Rijeke, predstavljen je novinarima jutros na Rujevici. Karijeru je započeo u Sloveniji, gdje je trenirao Celje i Domžale, a dolazak u Rijeku dogovoren je, kako kaže, u svega nekoliko dana.

Potpisao je na tri godine, a odluka je, kaže, bila i laka i teška - laka jer je Rijeka vrhunski organiziran klub, a teška jer je prethodnik Igor Bišćan napravio velike stvari, pa ima osjećaj da uskače u "velike cipele". "Znam da je Rijeka klub s jasnim ciljevima, znam i koji su, ali ne bih ovdje pričao o taktici i išao u detalje, pričat ćemo na terenu. Ono što mogu obećati jest da ću svu svoju energiju dati u klub kako bi postigli dobre rezultate", rekao je Simon Rožman.

"Oduševljen sam načinom kako sam ovdje dočekan, tako bi trebalo biti svugdje, ali nažalost nije", dodao je i nastavio: "Osjećam u svlačionici i svuda u klubu pozitivnu energiju. Kad sam pričao s mojim trenerskim prijateljem Matjažem rekao mi je da je atmosfera ovdje sjajna, da su tribine pune i da je publika bila dvanaesti igrač, pa se nadam da ćemo i dalje tim putem. Naravno, za sve će trebati malo vremena. Nije da sad tražim alibi, ali za korjenite stvari treba uvijek malo strpljenja. Ono što je bitno jest da vjerujem igračima, oni imaju ambiciju za velike stvari", naglasio je novi trener Rijeke. Poslušajte što je Rožman rekao u razgovoru za Radio Rijeku:

Rožman: Vjerujem ovim igračima, pripremio Albert Petrović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.