Hrvatski radio

Radio Rijeka

Novih 500 ulaznica za Rijeka - Lyon

07.11.2013.

07:10

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U prodaju kreće 500 novih ulaznica za utakmicu između Rijeke i Lyona za tribinu „E“, a prodavat će se danas od 16 sati na zapadnim blagajnama stadiona na Kantridi.

Velikim naporima kluba danas će u prodaju biti pušteno dodatnih 500 ulaznica za tribinu E. Klub je uz suglasnost policije smanjio sektor tzv. kaveza za gostujuće navijače, čime se otvorio prostor za primanje većeg broja domaće publike.

Građevinski radovi na pripremi tribine počeli su jučer kasno poslijepodne i bit će gotovi tijekom prijepodneva. Cijena ulaznice je 40 kuna, a prodavat će se od 16 sati na zapadnim blagajnama stadiona na Kantridi. Do jučer su prodane gotovo sve ulaznice koje su do sada bile u slobodnoj prodaji.

Utakmica na Kantridi počet će večeras u 21 sat uz izravan prijenos u programu Radio Rijeke, a poseban program u znaku nogometa počet će već u 20 sati.

Od ranog jutra ovaj veliki susret glavna je priča u gradu, a što građani očekuju od večerašnje utakmice, saznao je Ivan Dorian Molnar:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.