Hrvatski radio

Radio Rijeka

Odgođena utakmica Lokomotiva - Rijeka

23.11.2013.

18:56

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Utakmica 17. kola između Lokomotive i Rijeke koja se večeras trebala igrati u Maksimiru odgođena je zbog terena natopljenog kišom.

Kiša je u Zagrebu lijevala cijelo poslijepodne. Sat vremena prije početka maksimirski travnjak nije ulijevao povjerenje. Iako teren s ponajboljom drenažom u Hrvatskoj, nije mogao upiti silne količine vode. Nisu pomogli ni napori djelatnika na održavanju travnjaka koji su pokušali bušeći teren popraviti stanje. Utakmica je odgođena.

Kao što i sami vidite nema niti minimuma uvjeta za odigravanje utakmice. Teren je na više od 80% prekriven vodom. Lopta ne odskače i sigurno bi to moglo prouzročiti ozljede igrača. Zajedno s kapetanima momčadi Mesarićem i Kneževićem odlučio sam da se utakmica odgodi, rekao je sudac utakmice Domagoj Ljubičić.

Povjerenik za natjecanje 1. HNL Josip Brezni po hitnom je postupku donio odluku o novom terminu odigravanja. Igrat će se sutra u 17 sati. No s obzirom na lošu vremensku prognozu teško je vjerovati da će tako i biti. Naposljetku saznajemo da se utakmica sutra definitivno neće igrati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.