Hrvatski radio

Radio Rijeka

Odise Roshi odlazi Balajevim stopama?

21.07.2016.

11:28

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Albanski reprezentativac još je krajem prošlog prvenstva iskazivao snažnu snažnu želju za odlaskom. Roshi je tijekom jutra u pratnji svog zastupnika otputovao iz Rijeke kako bi transfer priveo kraju.

Kako je već nekoliko puta najavljeno u programu Radio Rijeke, među igračima koji će ovoga ljeta napustiti Rujevicu je i Odise Roshi. Albanski reprezentativac još je krajem prošlog prvenstva iskazivao snažnu snažnu želju za odlaskom, a jutros je otputovao iz Rijeke u pratnji svog zastupnika kako bi transfer priveo kraju. Prema neslužebnim informacijama, pridružit će se suigraču iz reprezentacije Bekimu Balaju u ruskom prvoligašu Tereku iz Groznog. Sve bi trebalo biti privedeno kraju u slijedećih dan ili dva. Detalji transfera nisu poznati.

A u slijedećih nekoliko dana mogla bi se razriješiti situacija oko Marka Leškovića. Nakon  dugotrajnih pregovora s Pescarom  koji nisu polučili rezultat jer talijanski klub nije u mogućnosti ispuniti zahtjeve riječkog prvoligaša, pojavljuju se novi potencijalni zainteresirani kupci. Hoće li taj interes biti na kraju pretočen u nešto konkretno, moglo bi biti poznato tijekom idućeg tjedna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.