Hrvatski radio

Radio Rijeka

19:09 / 31.01.2017.

Autor: Korado Vujnović

Ozlijeđeni Župarić vraća se u Rijeku

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Za Darija Župarića portugalske pripreme su završene. Središnjeg braniča muči upala ahilove tetive, a s obzirom na ograničeen uvjete liječernja u Albufeiri, u klubu su procijenili kako će terapije u Rijeci pripomoći bržem oporavku.

Priroda ozljede je takve vrste da je u prvoj fazi ozdravljenje praktički nemoguće ubrzati. No donekle se ipak može utjecati na brzinu oporavka. To je bila glavna nit vodilja pri odluci da se Župarić vrati na Kvarner. Koliko će izbivati iz trenažnog procesa, u ovom trenutku nitko ne može sa sigurnošću procijeniti.

Gostujući ovoga ponedjeljka Pod stijenama Kantride, zamjenik sportskog direktora Bijelih Ivan Mance rekao je kako je Župarićeva ozljeda jedna od stvari koja zabrinjava te će se u skladu s razvojem situacije znati postaviti.

Pratimo tržište jer bez obzira što smo doveli Župarića, uvijek moramo biti spremni baš zbog ovakvih situacija. Ne želimo gomilati igrače, ali ako bude nužda, morat ćemo reagirati, rekao je Mance ovoga ponedjeljka.

Je li došao trenutak za reakciju, znat će se uskoro.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.