Hrvatski radio

Radio Rijeka

Idućeg vikenda senzacija na snijegu- "Platak Snowboard session"

22.02.2022.

13:54

Autor: Robert Ferlin

showboarding

showboarding

Foto: - / Pixabay

Atraktivna sportska manifestacija "Platak snowboard session" danas je najavljena u sjedištu Primorsko-goranske županije koja je uz Turističku zajednicu Kvarnera pokrovitelj događanja. 

5. ožujka na Platak stižu natjecatelji iz Austrije, Slovenije,Italije, Bugarske i Hrvatske koji će odmjeriti snage u dvije runde u " Big air" disciplini, najatraktivnijoj disciplini u ekstremnim sportovima. Natjecanje će se održati na dnu staze Radeševo.


Manifestacija će na brdo užitka privući brojne strane i domaće snowboardere, a za impresivno izvođenje vratolomija i trikova bit će izgrađena posebna skakaonica.


Predsjednik Snowboard kluba "Nine" Miodrag Toskić naglasio je kako se priprema i dječja staza na kojoj će najmlađi moći isprobati snowboard uz instruktore te bogati zabavno-glazbeni program. Poslušajte cijeli razgovor:

poslušajte emisiju Leksikon

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Leksikon

Ne stane nam sve u informativne emisije dana, pa zato u Leksikonu svakog dana između 17 i 18 sati emitiramo nekoliko razgovora ili reportaža o aktualnim događajima u našem kraju. Između njih - dobra glazba!

Poslušajte u Slušaonici