Hrvatski radio

Radio Rijeka

Počela predigra zimskog prijelaznog roka

25.11.2013.

12:32

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Želimo prijelazni rok dočekati spremni i Urdinov je jedan od 15-tak igrača koje u ovom trenutku pratimo. Nismo ništa dogovorili ili potpisali, prokomentirao je Juričić napise nekih bosanskohercegovačkih medija.

Bliži se kraj jesenskog dijela prvenstva i zimski prijelazni rok. Samim time počela su i prva medijska nagađanja o mogućim transferima. 22- godišnji povremeni makedonski reprezentativac Yani Urdinov želja je riječkog prvoligaša, barem tako tvrde bosanskohercegovački mediji. Lijevom braniču sarajevskog Željezničara ugovor istječe krajem ove godine i sigurno napušta Grbavicu.

Kako se bliži početak prijelaznog roka tako kreću i medijske priče. Želimo prijelazni rok dočekati spremni i Urdinov je jedan od 15-tak igrača koje u ovom trenutku pratimo. Nismo ništa dogovorili ili potpisali. Ponavljam, on je samo jedan od igrača kojeg pratimo, rekao je sportski direktor bijelih Srećko Juričić.

Neslužbeno, pos stijenama ove jeseni nisu sjedili skrštenih ruku i uživali u europskom ozračju. Uz Urdinova, koji je ozbiljan kandidat, u najužoj su konkurenciji još trojica igrača. Hoće li i tko od njih na kraju završiti na Kantridi, odluku će donijeti dvojac Juričić-Kek kada za to dođe vrijeme.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.