Hrvatski radio

Radio Rijeka

15:16 / 24.09.2013.

Autor: Korado Vujnović

Počela prodaja ulaznica za Europa ligu

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Kantridi su jutros u prodaju pušteni paketi ulaznica za susrete Rijeke u Europa ligi. Isto tako počela je pretprodaja ulaznica za subotnji jadranski derbi.

Paketi ulaznica za utakmice Rijeke u Europa ligi na Kantridi jutros su pušteni u prodaju za pretplatnike. Od 9 sati otvorene su blagajne na zapadnoj strani stadiona gdje će preko 1000 pretplatnika Rijeke do četvrtka u 18 sati moći iskoristiti svoje pravo prvootkupa paketa ulaznica. Pretplatnici su odmah požurili po svoje pakete dok će ostali navijači morati čekati petak kada paketi kreću u slobodnu prodaju. Rijeka je za ovu priliku otvorila poseban info telefon 099 65 75 369  i e-mail nkrijeka-uel@nk-rijeka.hr

Istovremeno, u prodaju su krenule ulaznice za subotnji jadranski derbi između Rijeke i Hajduka koji se igra u subotu od 19 sati. Rijeka i Hajduk bodovno su poravnati na ljestvici na drugoj poziciji te se još jednom očekuje ispunjena Kantrida.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.