Hrvatski radio

Radio Rijeka

Počeli radovi na izgradnji sjeverne tribine

11.05.2017.

13:43

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jutros je počela demontaža semafora koji će tako do završetka izgradnje tribine biti izvan funkcije. Na utakmicama protiv Hajduka i Cibalije, sve informacije vezane uz vrijeme i rezultat prikazivat će se na led panoima postavljenim i inače uz sam travnjak.

U kampu na Rujevici počeli su radovi na izgradnji sjeverne tribine. U tijeku su pripremne radnje. Jutros je počela demontaža semafora koji će tako do završetka izgradnje tribine biti izvan funkcije. Pozicija na koju će po svršetku radova semafor biti postavljen, još nije poznata. Na utakmicama protiv Hajduka i Cibalije, sve informacije vezane uz vrijeme i rezultat prikazivat će se na led panoima postavljenim i inače uz sam travnjak.

Radi se istovremeno i na platou iza zapadne tribine. Kao preduvjet početka radova na samoj tribini potrebno je izgraditi pristupnu cestu. Svi radovi trebali bi biti završeni do kraja srpnja, najkasnije do početka kolovoza.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.