Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pod stijenama Kantride 15.7. - Razgovori s Igorom Bišćanom i Leonom Benkom

15.07.2019.

10:58

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Ostaje žal što smo se rastali na način na koji ja nisam htio, no to je sada iza mene. U subotu će na Rujevici polovica obitelji biti u dresovima Rijeke a polovica u dresu Varaždina. Puno prijatelja me veže uz Rijeku, dijete mi je tu išlo u vrtić pa ćemo biti miješani na tribini, ističe Leon Benko.

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli sezonu otvoriti novim trofejom. Bijeli su u subotu na Maksimiru u dosta siromašnoj utakmici s minimalnih 1:0 poraženi od Dinama. Nakon odrađenog Superkupa sve se lagano okreće prema početku 29. izdanja Hrvatskog nogometnog prvenstva koje počinje u petak. Prvi ogled Rijeka će igrati u subotu kada na Rujevici dočekuje novog prvoligaša Varaždina.

Tom prigodom u jutarnjoj emisiji Pod stijenama Kantride ugostili smo bivšeg topnika Bijelih i sadašnjeg igrača Varaždina Leona Benka koji se prisjetio dana na Kvarneru. Osim toga razgovarali smo i sa trenerom Rijeke Igorom Bišćanom.

Igor Bišćan, pripremio Robert Ferlin

Leon Benko, pripremio Robert Ferlin

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.