Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pod stijenama Kantride 17.4. - Tek mu je 200

17.04.2017.

10:30

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Protiv Splita, Matjaž Kek 200. put vodio je riječku momčad u jednoj službenoj utakmici. Jedini je trener u klupskoj povijesti, ali i u povijesti HNL-a, koji je ostvario takav pothvat unutar jednog mandata.

Rutinskoj pobjedi nad Splitom svjedočilo je dvoje navijača škotskog Aberdeena. Nicci Falconer i Steve Fraser propustili su jednu utakmicu svog kluba kako bi posjetili svoje prijatelje u Rijeci s kojima su se zbližili prije dvije godine. O Rijeci, Rujevici, Kantridi, prijateljstvu, uz škotske navijače, govori i jedan od njihovih riječkih domaćina Teo Francetić.

Posljednjih dana mediji su puni napisa o interesu mnogih europskih klubova za Franka Andrijaševića. No najbolji igrač i strijelac HNL-a takvim se stvarima ne opterećuje. 

Svoju 200. službenu utakmicu na klupi Rijeke Matjaž Kek je proslavio pobjedom nad Splitom. Jedini je trener u klupskoj povijesti, ali i u povijesti HNL-a, koji je ostvario takav pothvat unutar jednog mandata. 

Emisiju Pod stijenama Kantride koju uređuje i vodi Korado Vujnović slušajte svakoga ponedjeljka u 9:30 na Radio Rijeci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.