Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pod stijenama Kantride 20.6. - Mance: Na pomolu pomak oko statusa "trojca"

20.06.2016.

11:50

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Možda bude tijekom dana nekih pomaka u pregovorima s trojicom središnjih braniča koji treniraju odvojeno od momčadi. U ovom trenutku ne bih mogao ništa preciznije reći. Elez bi trebao biti riješen do kraja dana, rekao je Mance.

Lešković, Mitrović i Datković, trojac središnjih braniča i nadalje niže krugove na jednom od terena kampa na Rujevici. No tijekom dana bi moglo doći do pomaka u pregovorima oko produženja ugovora s barem jednim od spomenute trojice. Istovremeno, kraju se bliži realizacija posudbe središnjeg braniča Josipa Eleza, trenutno člana rimskog Lazia. O svim navedenim temama te o još ponekoj zanimljivosti, u današnjoj emisiji govorio je pomoćnik sportskog direktora riječkog prvoligaša Ivan Mance. Zadnji je dan perioda prodaje pretplatnih kompleta za iduću sezonu, u kojem dosadašnji pretplatnici imaju pravo prvokupa. O toj je temi govorio direktor kluba Vlado Čohar.


Emisiju "Pod stijenama Kantride", koju uređuje i vodi Korado Vujnović, slušajte svakoga ponedjeljka u 9:30 na Radio Rijeci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.