Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pod stijenama Kantride 25.4.- Kek: Napravili smo iskorak, trebamo ustrajati

25.04.2016.

12:21

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Orijentacija kluba da pokušamo napasti Dinamo po mojem je sudu ispravan put. Ali to ne znači da će se prestati igrati nogomet ako ne uspijemo. Financijski nećemo moći parirati Dinamu, ali dobra klima, veće zajedništvo i inat mogu biti velika kvaliteta, rekao je Kek.

Nogometaši Rijeke slavili su 127. Jadranskom derbiju, produžili niz neporaženosti u ogledima s Hajdukom na 15 utakmica, a Matjaž Kek upisao je i svoju četvrtu pobjedu za kormilom Rijeke na Poljudu. Tri kola prije kraja za Dinamom i dalje zaostaju četiri boda. Objektivno, teško je za očekivati da do kraja prvenstva Modri tu prednost mogu ispustiti. Stoga se polako svode računi protekle sezone, ali i baca pogled prema idućoj.

O splitskom derbiju, utrci s Dinamom, prednostima i manama riječkog prvoligaša u toj utrci te klupskom kursu u narednom razdoblju, u jutrošnjoj emisiji govori trener Bijelih Matjaž Kek.


Emisiju "Pod stijenama Kantride", koju uređuje i vodi Korado Vujnović, slušajte svakoga ponedjeljka u 9:30 na Radio Rijeci. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.