Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pod stijenama Kantride 30.1. - Mance: O Jelaviću možda više do kraja dana

30.01.2017.

10:32

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Razgovaramo s Nikicom i tijekom današnjeg dana mogli bi više znati. Ako se igrač prepozna u priči koja može donijeti više od samog novca, uspjet ćemo. Brine nas ozljeda Župarića. Sačekat ćemo koji dan pa ćemo se i prema tom problemu postaviti, rekao je Mance.

Odjeknula je među ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj jučer objavljena vijest o pregovrima riječkog prvoligaša s bivšim hrvatskim reprezentativcem Nikicom Jelavićem. Razgovori su u tijeku, a više bi se moglo znati već tijekom današnjeg dana. Julčer je u riječkoj bazi na obali Atlantskog oceana potpis na produženje ugovora stavio Josip Mišić. No nisu sve vijesti koje dolaze iz Albufeire lijepe, zabrinutost stvara ozljeda Darija Župarića. O svim tim temama te još pokojoj, u jutrošnjoj emisiji govorio je zamjenik sportskog direktora Bijelih Ivan Mance.

Prošloga petka održana je sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza. Smijenjen je prvi čovjek sudačke organizacije Dušan Kukić, do ljeta tu će dužnost obnašati Ante Kulušić. Velika je novost i javni ždrijeb sudaca. Odluke je prokomentirao predsjednik Nogometnog saveza Ličko- senjske žuapnije, prvi čovjek nogometnog središta Rijeka i član IO HNS-a, Marijan Kustić


Emisiju Pod stijenama Kantride koju uređuje i vodi Korado Vujnović slušajte svakoga ponedjeljka u 9:30 na Radio Rijeci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.