Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pod stijenama Kantride 30.5. - Uspjesi kadeta Rijeke

30.05.2016.

11:50

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mladi nogometaši Rijeke po 19. put osvojili su Kvarnersku rivijeru. Uspješan tjedan omladinskog pogona riječkog prvoligaša upotpunili su mlađi kadeti, igrači 2000. godišta. Na Turniru prijateljstva u Bjeljini osvojili su drugo mjesto.

Izabranici Damira Jagačića i Darija Dabca u finalu Kvarnerske svladali su Abuja Academy, jedan pogodak je bio dovoljan za slavlje. Do svoje 19. Kvarnerske Riječani su došli ne primivši pogodak. Stoga ne čudi što je za najboljeg vratara turnira proglašen upravo riječki vratar Lovro Majkić. O protekloj Kvarnerskoj u današnjoj emisiji govorili su jedan od trenera bijelih kadeta Dario Dabac te trener Abuje Renato Pilipović

Uspjeh omladinskog pogona proteklog tjedna upotpunili su mlađi kadeti. Na jakom Turniru prijateljstva u Bjeljini osvojili su drugo mjesto, u finalu su s 1:0 poraženi od Vojvodine. O nastupu u Bjeljini u programu Radio Rijeke govorio je trener mlađih kadeta Zdravko Šimić.

Emisiju "Pod stijenama Kantride", koju uređuje i vodi Korado Vujnović, slušajte svakoga ponedjeljka u 9:30 na Radio Rijeci. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.