Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pod stijenama Kantride 9.5.- Armada slavi 29. rođendan

09.05.2016.

12:28

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na današnji dan 1987. godine osnovana je riječka navijačka skupina Armada. S godinama postala je neizostavni dio grada na Rječini i vjerni pratitelj nogometaša Rijeke po hrvatskim, ali i europskim stadionima.

Višednevni program proslave 29. rođendana počinje danas u 18 sati i 30 minuta polaganjem vijenaca na spomen ploču poginulim članovima u domovinskom ratu na stadionu na Kantridi. Niti ove godine neće izostati svečana koreografija na tribinama koju Armada priprema za subotnju utakmicu s Istrom, kao ni malonogometni turnir Armada kup koji je na rasporedu 21. ovoga mjeseca. O "načinu života" u današnjoj emisiji govore tajnik Armade Josip Križanović i glasnogovornik Denis Povh.

Armada je zdušno podržala i hvale vrijednu inicijativu riječkog prvoligaša. Sav prihod od prodaje ulaznica za susret između Rijeke i Istre koji se u subotu igra na Rujevici donirat će se za obnovu vukovarskog vodotornja. O toj akciji u jutrošnjoj emisiji govorio je klupski glasnogovornik Robert Frank


Emisiju "Pod stijenama Kantride", koju uređuje i vodi Korado Vujnović, slušajte svakoga ponedjeljka u 9:30 na Radio Rijeci. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.