Hrvatski radio

Radio Rijeka

Podnesena prijava protiv Soudanija

18.04.2017.

16:26

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ja sam podnio prijavu iz čiste znatiželje. Želio sam vidjeti što će se dogoditi, hoće li “institucije sistema” odraditi svoj posao, kaže Goran Kvalić, igrač i član uprave županijskog trećeligaša NK Plomina.

Disciplinski sudac 1. HNL Saša Pavličić Bekić zaprimio je prijavu protiv El Arabi Soudanija, igrača Dinama koji je na utakmici protiv Lokomotive s trave, u prekidu igre, grubo nogom udario Luku Capana. Na zaprepaštenje svih, glavni sudac tog susreta Tihomir Pejin Alžircu nije pokazao crveni karton. Najbolji igrač Dinama tako nije kažnjen i ima pravo nastupa u subotnjem derbiju protiv Hajduka. No Soudani ipak može biti kažnjen, pod uvjetom da netko podnese naknadnu prijavu. A prijavu je podnio igrač i član uprave županijskog trećeligaša NK Plomina Goran Kvalić.

Ja sam to napravio iz čiste znatiželje. Želio sam vidjeti što će se dogoditi, hoće li “institucije sistema” odraditi svoj posao. S obzirom da prijavu može podnijeti bilo koji član HNS-a, pa obični igrač, bio sam uvjeren da je prijavu podnijelo njih barem tisuću, rekao je Kvalić.

Iz NK Plomin naglašavaju da je njihov član uprave prijavu podnio kao pojedinac, a ne u ime kluba. Na potezu je sada disciplinski sudac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.