Hrvatski radio

Radio Rijeka

Povratak Jugovića

08.10.2013.

20:51

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ma sada kada sam se riješio Daruvarskih toplica život je lijep. Super se osjećam i sada je napokon sve u redu, uz osmijeh je rekao Jugović.

Ozlijedio se Vedran Jugović još na utakmici u Žilini. Krivi korak i pukla je koščica. Oporavak je dugo trajao, u međuvremenu su i temperature pale za 30-tak stupnjeva. Posljednje tjedne proveo je na rehabilitaciji u Daruvarskim toplicama. Večeras je u pratnji fizioterapeuta Alena Ilića odradio i prvi trening. I nekoliko krugova bilo je dovoljno za zadovoljstvo i širok osmijeh na licu.

Ma sada kada sam se riješio Daruvarskih toplica život je lijep. Super se osjećam i sada je napokon sve u redu. Teško mi je već bilo gledati sve te utakmice na televiziji, uz osmijeh je po izlasku iz svlačionice rekao Jugović.

Dobra vijest za Matjaža Keka je i potpuni oporavak Mehmeda Alispahića koji iskrenuo skočni zglob još na utakmici s Lokomotivom. Ozlijeđeni zglob bi natekao nakon svakog treninga ili utakmice. Napokon je sve u redu i Alispahić je u punom pogonu. Baš kao i Danijel Cesarec kojem će za potpuni povratak, s obzirom na dugu stanku, trebati još neko vrijeme. Sve u svemu, barem je donekle rasterećena ove sezone prebukirana klupska ambulanta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.