Hrvatski radio

Radio Rijeka

18:08 / 07.08.2015.

Autor: Ivan Dorian Molnar

Povratak u Rijeku: Marko Vešović ponovno član Bijelih

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Novi početak, ali i novo veliko zadovoljstvo za mene. Kada sam vidio novi stadion i cijeli kamp dobio sam jednu novu energiju i veliki motiv da pokažem kako je Rijeka u meni dobila odličnog igrača, rekao je Vešović.

Marko Vešović vratio se u riječke redove. Crnogorski bek potpisao je trogodišnji ugovor sa Spezijom i u dogovoru partnerskih klubova stigao na posudbu u Rijeku. Na isti način doveden je ranije i Stefan Ristovski, budući da ovaj tehnički manevar omogućuje igračima izvan EU da ne postanu „stranci“ na talijanskom te općenito inozemnom nogometnom tržištu.

Vešović je prošle sezone za momčad Matjaža Keka na posudbi iz Torina odigrao 27 utakmica uz dva postignuta pogotka, a sada se vraća na – Rujevicu. Danas je uoči potpisa ugovora u društvu oca Rade, bivšeg igrača Rijeke te predsjednika kluba Damira Miškovića obišao novi stadion i trening kamp na Rujevici.

Novi početak, ali i novo veliko zadovoljstvo za mene. Kada sam vidio novi stadion i cijeli kamp dobio sam jednu novu energiju i veliki motiv da pokažem kako je Rijeka u meni dobila odličnog igrača. Većinu igrača poznajem i jedva čekam krenuti u treninge, rekao je 24-godišnji Vešović, kojemu neće trebati period za aklimatizaciju.

Vešović je svestran i prilagodljiv bek koji osim na desnoj, može zaigrati i na lijevoj strani.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.