Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pregovori u Napulju i Bukureštu u tijeku

29.01.2016.

19:21

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dok pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance u Napulju kraju pokušava privesti transfer Josipa Radoševića, čiji je ishod krajnje neizvjestan, u Bukureštu se vode završni pregovori oko angažmana Florentina Mateija.

U moru medijskih informacija vezanih uz nogometne transfere diljem Europe pronađe se i koja istinita. Brojni su ukrajinski mediji objavili vijest o interesu riječkog prvoligaša za usluge 22-godišnjeg Florentina Mateija, člana tamošnjeg prvoligaša Volyna iz Lutska, krilnog napadača zanimljivih karakteristika i statistike, koji bi zasigurno spadao u red pojačanja. Riječ je o već najavljivanom tajanstvenom Rumunju s kojim su Bijeli već duže vrijeme u kontaktu.

Prema neslužbenim informacijama, trokut igrač – VolynRijeka je blizu dogovora, no pregovori još uvijek traju i krajnji je ishod još uvijek neizvjestan. I dok pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance u Napulju kraju pokušava privesti transfer Josipa Radoševića, čiji je ishod krajnje neizvjestan, u Bukureštu se vode završni pregovori. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.