Hrvatski radio

Radio Rijeka

Prvaci Hrvatske Pod stijenama...

22.05.2017.

12:36

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sretan sam čovjek, sretan sam da sam poslije Maribora doživio svoju drugu ljubav. Ovo je bilo za sve generacije igrača, trenera i predsjednika ovoga kluba, rekao je Kek. Iz Švicarske se javio i predsjednik Mišković te poručio: Moramo zadržati ovaj nivo i ići naprijed!

Duga je noć za navijačima Rijeke. Slavilo se i plakalo po riječkim ulicama do ranih jutarnjih sati. Salvio je i Alen Fućak, jedan od onih koji su prije 30 godina svjedočili povijesnom druženju na terasi robne kuće Ri. A slavili su i plakali i igrači potreseni emocijama koje su probudili kod navijača. U današnjoj podužoj emisiji zaplakao je Marko Vešović, s makedonskom zastavom oko vrata suze je susprezao Stefan Ristovski. Preplavljen emocijama, kroz suze, jedva je nekoliko riječi prozborio kolega iz Novog lista Edi Prodan. Emotivan je bio i zamjenik sportskog direktora Ivan Mance, kao i Kekov pomoćnik Vjeko Miletić. Eter Radio Rijeke spojio je i dva ključna čovjeka i tvorca riječkog nogometnog uspjeha, iznenađujuće staloženog predsjednika Damir Miškovića i sjajno raspoloženog  Matjaža Keka.


Emisiju Pod stijenama Kantride koju uređuje i vodi Korado Vujnović slušajte svakoga ponedjeljka u 9:30 na Radio Rijeci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.