Hrvatski radio

Radio Rijeka

Put Maksimira s puno kadrovskih upitnika

02.12.2016.

15:07

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Upitni su Prskalo i Matei. Gavranović je jučer odradio dio treninga s momčadi, ali mislim da neće ni putovati u Zagreb. Zamijenit će ih bude li trebalo Sluga, Čanađija, Ajayi i Martić, rekao je Kek uoči polaska u Zagreb.

U Makisimiru se sutra igra veliki derbi, drugoplasirani Dinamo dočekuje prvoplasiranu Rijeku. Bijeli u Zagreb putuju s velikih šest bodova prednosti, ali i s prorijeđenim igračkim kadrom. U Zagreb će se sutra zaputiti i više od dvije tisuće navijača. Mjesta u Bijelom vlaku, koji u sedam sati polazi s riječkog kolodvora, još uvijek ima. 

O kadrovski problemima, ulozi favorita, očekivanjima, navijačkoj invaziji na Makisimir, na uobičajenoj konferenciji za novinare govorili su Matjaž Kek i Alexander Gorgon

Iz riječkog prvoligaša uputili su obavijest navijačima. Prenosimo je u cijelosti.

Za utakmicu smo povukli ukupno 2 000 ulaznica. Od toga, do sada je prodano  1 500 ulaznica. Osim „Bijelog vlaka“ u organizaciji kluba navijača Armada očekuje se odlazak velikog broja navijača na utakmicu s osobnim i kombi vozilima te autobusima.

Iz policije smo obavješteni da će glavni prihvatni punkt za navijače HNK „Rijeka“ biti naplatne kućice Lučko od kuda će se navijači pod policijskom pratnjom prepratiti do parkirališta kod južnog ulaza na stadion Maksimir. Preporučeno vrijeme dolaska navijača na Lučko je do najkasnije 13:00 sati kako bi se izbjeglo kašnjenje na početak utakmice. Gostujuća tribina jug namijenjena za navijače HNK Rijeka se otvara u 13:00 sati i cijena ulaznice je 30 kuna.  Ulaznice se mogu kupiti još danas (02. prosinca) u vremenu od 15:00 do 19:00 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u trening kamp HNK Rijeka, Rujevica 10 ili na dan utakmice od 12:00 do 15:45 sati na blagajnama na južnom ulazu na stadion Maksimir. 

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na protupravna ponašanja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu uporabe i posjedovanja pirotehnike, svih oblika diskriminacijskog ponašanja i dr. Podrška naših navijača,koja je  naš neizostavni dvanaesti igrač, vjetar u lađa su na svakoj našoj, kako domaćoj tako i gostujućoj utakmici pokazatelj je zajedništva i ljubavi prema klubu. 

I zato.. svi zajedno dignimo šalove u zrak i veselim navijanjem, pokažimo svima zašto je RIJEKA NAJBOLJE OD SVEGA... i vodimo naše dečke do nove pobjede..!!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.