Hrvatski radio

Radio Rijeka

Riječani stigli u Dubai, sutra prvi trening

16.01.2016.

22:07

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Momčad će sutra odraditi prvi trening na terenima prvoligaša Al Nasra. Riječane u Emiratima očekuju dvije pripremne utakmice, protiv katarske Al-Gharafe 20. i ruskog Krasnodara 24. siječnja. U četvrtak, 21. siječnja, u Hilton Dubai Jumeirah Resortu Rijeka će održati „Večer HNK Rijeka – Dubai 2016“.

Nakon četiri i pol sata leta iz Zagreba te još otprilike sat vremena kruženja iznad zrakoplovima napučenog neba Dubaija, riječka delegacija oko 20 sati po hrvatskom te 23 po ovdašnjem vremenu sletjela je u najmnogoljudniji grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Nogometaše Rijeke u Dubaiju očekuju desetodnevne pripreme za nastavak sezone. Rijeka je prvi hrvatski klub koji je za pripreme izabrao Dubai, a trener Kek na put je poveo 26 igrača.

Nema Bertoše i Sharbinija, koji mogu potražiti nove sredine, dok s ekipom nije stigao ni Ivan Mance. Zamjenik sportskog direktora Rijeke u inozemstvu proteklih dana radi na rješavanju pregovora, koji bi mogli iznjedriti neko novo ime na Rujevici u prijelaznom roku.

Momčad se smjestila u hotelu Al Bustan Rotana, a sutra će odraditi prvi trening na terenima prvoligaša Al Nasra. Riječane u Emiratima očekuju dvije pripremne utakmice, protiv katarske Al-Gharafe 20. i ruskog Krasnodara 24. siječnja. U četvrtak, 21. siječnja, u Hilton Dubai Jumeirah Resortu Rijeka će održati „Večer HNK Rijeka – Dubai 2016“.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.