Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Rijeci" pripao trofej "Ivica Jobo Kurtini"

17.12.2013.

21:17

Autor: Elvira Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nagrada za najboljeg sportaša u 2013. godini po izboru Novog lista otišla je u ruke čelnika i nogometaša "Rijeke". Njihovom zaslugom na stadion na Kantridi vratile su se obitelji.

Ovogodišnja nagrada - trofej Ivica Jobo Kutrini za najboljeg sportaša po izboru Novog lista dodijeljena je NK Rijeci. Unatoč jakoj konkurenciji, Rijeka je osvojila trofej zbog ostvarenih vrhunskih sportskih rezultata u ovoj godini, ali i zbog organizacije kluba, popularizacija sporta i rada s mladima.

Zahvaljujući njihovim uspjesima, na sadion na Kantridi vratile su se cijele obitelji, a stvorena je i pozitivna atmosfera u gradu i regiji, rekao je prilikom dodjele nagrade Branko Mijić, predsjednik žirija i glavni urednik Novog lista. U konkurenciji za trofej Ivica Jobo Kurtini u 2013. bili su i vaterpolisti Primorja Erste Banke, odbojkašice Rijeke, boćari Vargona i kuglačice Mlake, karatistice Ivona Tubić i Azra Saleš, jedriličarka Tina Mihelić i Leo Brnić iz boćarskog kluba Vargon.

Dodjela nagrade održana je u utorak navečer u restoranu Ronjgi. Na svečanosti je bilo dvjestotinjak uzvanika, većim dijelom sportaša.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.