Hrvatski radio

Radio Rijeka

Riječki vaterpolisti kod gradonačelnika Obersnela: Idemo po nove pobjede

23.08.2017.

11:16

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel sa suradnicima u Gradskom salonu jutros je još jednom čestitao našim sjajnim vaterpolistima: Ivanu Krapiću, koji je sa Svjetskog prvenstva u Budimpešti donio zlatnu medalju, te srebrnim juniorima, Franu Čubraniću i Lovri Papariću.

Paparića nije bilo na prijemu jer je na maturalnom putovanju, ali su zato za stolom bili Igor Pezelj, član stručnog stožera Hrvatske reprezentacije, Igor Hinić, trener "Primorja" te predsjednik Hrvatskog vaterpolo saveza Predrag Sloboda.

U prvom planu, uz čestitke, razmišljanja o budućnosti hrvatskog i riječkog vaterpola - svi su se složili u jednom: budućnost nije upitna, samo će za sve trebati puno strpljenja, a medalje dolaze kao kruna svega. 

"Polako sve to dolazi na svoje mjesto, odmor je završio, svjetski naslov smo donijeli u Hrvatsku, već sad gledamo na nove pobjede pa želim i "Primorju" i Franu i Lovri uspješnu sezonu i siguran sam da će uz Igora i uz Samira kao predsjednika, riječka momčad kroz godine opet biti tamo gdje joj je i mjesto", kaže "zlatni" iz Budimpešte Ivan Krapić.

Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.