Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rijeka i Maribor 8. rujna pod stijenama Kantride

08.06.2018.

19:02

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Inicijativa Armade da Rijeka odigra prijateljsku utakmicu pod stijenama Kantride urodila je plodom brže nego što je itko mogao očekivati. Postignut je dogovor kako će Bijeli 8. rujna na Kantridi ugostiti bivši klub Matjaža Keka, slovenski Maribor.

Ideja Armade da se Rijeka vrati pod stijene Kantride, koja je prije nešto više od mjesec dana izgledala tek kao zamisao koja bi se nekada mogla ostvariti, danas je dobila i konkretne konture. Naime, incijativa Armade da Bijeli u svojem jedinom domu na Kantridi odigraju barem jednu prijateljsku utakmicu urodila je plodom.

Konkretnije, postignut je dogovor da će se u prvoj reprezentativnoj stanci početkom iduće sezone, točnije 8. rujna pod čuvenim stijenama Kantride odigrati prijateljska utakmica između Rijeke i Maribora. Renomirani protivnik koji će zasigurni privući velik broj gledatelja te barem na jednu večer vratiti sve one kojima je Rijeka u srcu pod stijene legendarne Kantride. Više detalja trebalo bi biti poznato u narednim danima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.