Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rijeka od 5. do 8. travnja postaje središte europskog vaterpola

28.03.2018.

14:25

Autor: Josip Krmpotić

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: - / -

Grad Rijeka i bazeni Kantrida od 5. do 8. travnja domaćini su novom natjecanju - LEN Europa kupu u vaterpolu, pa će prijatelji vaterpola u četiri dana imati priliku uživati u čak 16 utakmica, uz dnevnu cijenu ulaznice od svega 50 kuna.

Uz Grad Rijeku, u organizaciji su istaknuti Riječki sportski savez, TZ Grada Rijeke, Sportsko društvo "Primorje 08", koje slavi 110 godina postojanja.

Turnir u Rijeku dovodi 8 sjajnih reprezentacija: Mađarsku, Italiju, Grčku, Španjolsku, Srbiju, Francusku, Crnu Goru i dakako, domaćina, Hrvatsku.

Prvi ulazak u bazen "barakude" će imati u četvrtak, 5. travnja, u 19 sati, na drugoj strani bazena bit će Francuska, u petak od 17:30 protiv Crne Gore te u subotu od 19 sati protiv Srbije.

Finalni dio pripada nedjelji, a evo što su Josipu Krmpotiću u Salonu Grada Rijeke o događanju rekli nekadašnji reprezentativac, a danas zaposlenik Hrvatske turističke zajednice, Dubravko Šimenc i predsjednik Hrvatskog vaterpolo saveza, Predrag Sloboda:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.