Hrvatski radio

Radio Rijeka

14:10 / 12.07.2019.

Autor: Ivan Ribarić

Rijeka predstavila nove dresove, Hanza Media novi sponzor

Foto: Ivan Ribarić (HRT - Radio Rijeka)

Foto: Ivan Ribarić (HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Nogometaši Rijeke večerašnjim treningom zaključit će pripreme u Kranjskoj Gori i otputovati u Zagreb gdje će sutra protiv Dinama utakmicom Superkupa otvoriti novu sezonu. Slobodno prijepodne iskorišteno je za predstavljanje novih dresova te ugovaranje novih sponzorskih partnera.

Tri garniture dresova ne razlikuju se previše od onih koje smo viđali proteklih sezona. I dalje će na prsima riječkih nogometaša dominirati prepoznatljivi križ koji je malo osvježen, a promijenjen je i dio ispod vrata gdje je sada smješten grb kluba. Novi dres predstavljen je u suradnji sa klubom sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris, a u glavnim su ulogama bile sjajne plivačice Matea Butorac i Magdalena Radovčić.

Obnovljen je ugovor sa mariborskom osiguravajućom kućom Sava i to čak godinu dana prije njegovog završetka na nove četiri godine, a novitet je suradnja s novim medijskim partnerom Hanza Media čiji će dnevni listovi Sportske novosti, Jutarnji list i Slobodna Dalmacija u novoj sezoni intenzivnije pratiti nogometaše Rijeke. 

Osim sponzorskih obaveza, u jutarnjim satima razgovarali smo s Tiborom Halilovićem i Simonom Slugom koji su najavili novu sezonu te rekapitulirali završene pripreme.

Simon Sluga uoči sezone, pripremio Ivan Ribarić

Razgovor s Tiborom Halilovićem, pripremio Ivan Ribarić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.