Hrvatski radio

Radio Rijeka

16:30 / 13.09.2013.

Autor: Ivan Dorian Molnar / Denis Povh

Rijeka protiv Betisa na Kantridi

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prva domaća utakmica Rijeke u Europskoj ligi protiv Betisa 3. listopada, igrat će se na Stadionu Kantrida, potvrdio nam je pročelnik gradskog odjela za sport i tehničku kulturu Veljko Karabaić.

Službeno pismeno izvješće UEFA-e s popisom nužnih radova koje je trebalo stići danas, na Kantridi se očekuje sredinom sljedećeg tjedna. No, neovisno o tome, prva domaća utakmica protiv Betisa 3. listopada igrat će se na Kantridi.

Vodstvo prvoligaša s Kantride u kontaktu je s povjerenstvom UEFA-e, a delegat prve domaće utakmice, one protiv Betisa, provjerit će što je do tog trenutka učinjeno. Ukoliko Kantrida zadovolji uvjete i preostale dvije domaće utakmice, one protiv Lyona i Vitorije, također će se igrati na stadionu pod stijenama.

Na Kantridi se, između ostaloga, uređuje travnjak, preinačuju se tribine A, B i C, proširuje se mix-zona i press-centar, kaže Karabaić.

U klubu ne sumnjaju da će se sve domaće utakmice igrati na Kantridi, ali o tome će konačnu ocjenu dati delegat. Sukladno ovim informacijama, paketi ulaznica za sve tri utakmice za pretplatnike trebale bi se u prodaji naći sljedećeg tjedna. 

Imamo izjavu Veljka Karabaića:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.