Hrvatski radio

Radio Rijeka

19:31 / 10.11.2019.

Autor: Ivan Ribarić

Rožman: Koštala nas je totalna nedisciplina igrača, bit će promjena

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Sad sam rekao igračima u svlačionici kako će ići dalje, sve će te saznati u idućim danima ali ovako više neće moći. Nedopustivo je ponašanje nekih igrača na terenu, ako analiziramo sve golove vidimo ogromnu nedisciplinu u našim redovima, i to će se promijeniti, ističe Rožman.

Nogometaši Rijeke doživjeli su večeras na Rujevici jedan od najtežih domaćih poraza u svojoj povijesti. Bijeli su s 0:5 poraženi od Dinama koji je već nakon dvadeset minuta s četiri gola riješio sve dvojbe oko konačnog pobjednika. Rijeka je time doživjela treći uzastopni prvenstveni poraz, a trener Bijelih Simon Rožman bio je jako nezadovoljan svojim igračima, no nije ponudio odlazak s riječke klupe.

Nema se puno toga reći nakon ovakvog poraza, sve je bilo gotovo nakon 20 minuta. Sad sam rekao igračima u svlačionici kako će ići dalje, sve će te saznati u idućim danima ali ovako više neće moći. Nedopustivo je ponašanje nekih igrača na terenu, ako analiziramo sve golove vidimo ogromnu nedisciplinu u našim redovima, i to će se promijeniti. Moramo izgurati ovu sezonu do kraja, biti bolji pred svojim navijačima, rekao je Rožman koji je najavio kako će biti promjena među igračima iako nije htio imenovati pojedince.