Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rožman uoči Lokomotive: Jedva čekamo da sve ponovno krene

31.01.2020.

13:25

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Napravili smo sve što smo isplanirali u pripremama, ali jasno je da će u prvim utakmicama biti mana koje ćemo popravljati u hodu. Bitno mi je da igrači sada znaju kako se trebaju ponašati i što želimo od njih u datom trenutku, ističe Rožman.

Nogometaši Rijeke nakon odrađenih priprema kreću u nastavak sezone. U prvom kolu "proljetnog" dijela sezone Bijeli sutra od 15 sati gostuju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj. Uoči puta u Zagreb jasno je kako neće biti ozlijeđenih Galovića i Capana, dok je status Pavičića još pod znakom pitanja.

Iako je prošlo nekih četrdesetak dana od zadnje utakmice, svi mi koji radimo svaki dan s dečkima jedva čekamo nastavak prvenstva. Napravili smo sve što smo isplanirali u pripremama, ali jasno je da će u prvim utakmicama biti mana koje ćemo popravljati u hodu. Bitno mi je da igrači sada znaju kako se trebaju ponašati i što želimo od njih u datom trenutku, ističe Rožman.

Što su sve uoči nastavka prvenstva i gostovanja kod Lokomotive rekli Simon Rožman i kapetan momčadi Alexander Gorgon poslušajte ovdje:

Rožman uoči Lokomotive: Jedva čekamo da sve ponovno krene, pripremio Ivan Ribarić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.