Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sanja Lotspaich i Enrico Marotti najbolji sportaši Opatije u 2017. godini

07.02.2018.

08:00

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

U opatijskoj dvorani Marino Cvetković sinoć su proglašeni najbolji sportaši grada Opatije u 2017. godini. Najuspješnija sportašica u protekloj godini je ribolovka Sanja Lotspaich, dok je najbolji sportaš surfer Enrico Marotti.

U nazočnosti brojnih uzvanika, bivših i sadašnjih sportaša, sportskih djelatnika i predstavnika javnog i političkog života grada i županije u dvorani Marino Cvetković proglašeni su najbolji opatijski sportaši u protekloj godini. Najuspješnija sportašica u 2017. godini je ribolovka Sanja Lotspaich iz ŠRK Ičići, dok je najbolji sportaš surfer Enrico Marotti iz DSNM Volosko.

Najuspješnija momčad u protekloj godini je ona Automobilističkog kluba Opatija motorsport, dok je najuspješnija ženska ekipa Streljački klub DVD OpatijaNajuspješniji trener je Luka Bučević iz Športsko ribolovnog kluba Ičići, dok je Diego Lipovšek iz Stolnoteniskog kluba Opatija 08 najuspješniji sportski djelatnik. Priznanje je dodijeljeno i Vjekoslavu Gregoroviću iz Stolnoteniskog kluba Opatija 08 kao najuspješnijem sportašu s invaliditetom.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.