Hrvatski radio

Radio Rijeka

Seniori Lošinja dvoranski prvaci, 14 850 kuna za Dječju bolnicu Kantrida

23.12.2015.

23:00

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U seniorskom finalu Lošinj je nakon 1:1 u 20 minuta igre bio bolji od Halubjana poslije udaraca s bijele točke. Pobijedilo je humano srce, u dva humanitarna dana prikupljeno je 14 850 kuna za odjel kirurgije Dječje bolnice Kantrida.

Završeno je peto dvoransko prvenstvo Grada Rijeke u nogometu. Uzbudljivih 16 dana u Dvorani mladosti na Trsatu donijelo je nastup 203 ekipe, 455 utakmica u 12 uzrasnih kategorija, od morčića do veterana. Posljednjeg dana natjecanja dobiven je i novi seniorski prvak. To su nogometaši Lošinja, koji su u finalu pobijedili Halubjan. Nakon 20 minuta igre bilo je 1:1. a Lošinjani su slavili poslije udaraca s bijele točke (3:2).

Najveća pobjeda pripala je humanom riječkom srcu. U dva humanitarna dana, 13. prosinca i nastup Humanih zvijezda te posljednjeg finalnog dana, prikupljeno je 14 850 kuna za odjel kirurgije Dječje bolnice Kantrida. Nagrade ekipama i najboljim igračima na zatvaranju turnira dodijelili su nogometaši Rijeke Ivan Močinić i Andrej Prskalo. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.