Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sharbini: Kvalitetniji smo od Žiline

01.08.2013.

21:46

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vjerujem kako imamo veće šanse u drugoj utakmici, neće sigurno biti lako. Imali su i oni svojih prilika, ali smatram da smo dosta kvalitetniji te sam uvjeren da nećemo izgubiti u Slovačkoj, rekao je Anas Sharbini nakon pobjede Rijeke protiv Žiline.

Riječani bolji početak susreta sa Žilinom nisu mogli ni zamisliti. Sjajno je u trećoj minuti pogodio Anas Sharbini, koji je nakon utakmice bio zadovoljan pobjedom protiv Žiline.

Bitno je da smo pobijedili, šteta naravno što smo primili gol. Htjeli smo pobijediti, to smo i ostvarili i mislim da imamo dobre šanse u uzvratu. Rani pogodak dao nam je samopouzdanje, zadovoljan sam svojim nastupom također. Imamo sada pobjedu doma, uvjeren sam da u Slovačkoj nećemo biti poraženi, rekao je Anas Sharbini te istaknuo kako je Rijeka bolja momčad od Žiline.

Vjerujem kako imamo veće šanse u drugoj utakmici, neće sigurno biti lako. Imali su i oni svojih prilika, ali smatram da smo dosta kvalitetniji te sam uvjeren da nećemo izgubiti u Slovačkoj, zaključio je Sharbini.

Odličnu partiju pružio je i Leon Benko, borio se riječki napadač s obranom Žiline i na kraju je sretan zbog ostvarene pobjede i prednosti pred uzvrat u Slovačkoj.

Zadovoljni smo ovom pobjedom. Mislim da smo ranije trebali odlučiti utakmicu u svoju korist s većom gol razlikom. Bit će nam jako teško u uzvratu, igramo u 17:30, bit će vruće, ali sada se moramo dobro pripremiti i odmoriti. Očekuje nas utakmica protiv Zadra, koja će isto biti teška, rekao je Benko.

Bolji smo od Žiline, vidi se to po svemu, ali oni će imati sada prednost svojih navijača te nam neće biti lako. Vjerujem da smo unatoč svemu kvalitetniji i mislim da možemo proći dalje, istaknuo je napadač bijelih.

Gostujući vratar Martin Dubravka smatra kako je 2:1 dobar rezultat za Žilinu, ali da se slovačka momčad mogla i bolje obraniti.

Primili smo pogodak već u trećoj minuti, to nas je malo pogodilo, ali uspjeli smo se oporaviti. Mislim da smo u drugom dijelu dominirali i pokazali svoju kvalitetu. Igrali smo brz nogomet i stvorili puno prilika. Rezultat 2:1 povoljan je za nas, ostavlja sve otvoreno u uzvratu. Šteta što smo primili ta dva gola, koja su stigla iz grešaka. Mogli smo se i obraniti, ali ponavljam, dobro smo se vratili nakon 2:0 i sada imamo aktivan rezultat u uzvratu, zaključio je Dubravka.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.