Hrvatski radio

Radio Rijeka

Simon Rožman i Andrej Prskalo uoči gostovanja u Osijeku

02.11.2019.

13:51

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Ipak neke stvari treba naglasiti poput činjenice da Osijek ove sezone nije izgubio na svojem terenu. Mislim da sam time sve rekao kako razmišljamo i kako ćemo željet da utakmice ide, ističe Rožman uoči Osijeka.

Nogometaši Rijeke nakon odrađenog posla u osmini finala Hrvatskog kupa nastavljaju s izazovima u domaćem prvenstvu. Uoči posljednje ovogodišnje reprezentativne stanke, Bijele očekuju dva zahtjevna derbija. Prvi je onaj sutrašnji u Osijeku koji već duže vrijeme ne zna za poraz u svojem Gradskom vrtu. S druge strane, Riječani su od dolaska Simona Rožmana puno bolje partije pružali u gostima nego na Rujevici gdje ne znaju za pobjedu puna tri mjeseca.

Utakmice nam sada dolaze jako brzo jedna za drugom i na nama je prvenstveno da razmišljamo o sebi, ne o protivnicima koji slijede. Ipak neke stvari treba naglasiti poput činjenice da Osijek ove sezone nije izgubio na svojem terenu. Mislim da sam time sve rekao kako razmišljamo i kako ćemo željet da utakmice ide. Bit će interesantno vidjeti u kakvom smo momentu u danom trenutku, ističe Rožman.

Što su sve uoči puta u Osijek rekli trener Bijelih Simon Rožman i riječki čuvar mreže Andrej Prskalo poslušajte ovdje:

Simon Rožman i Andrej Prskalo uoči Osijeka, pripremio Ivan Ribarić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.