Hrvatski radio

Radio Rijeka

Simon Sluga u Rijeci do 2017.

09.07.2013.

16:37

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Simon Sluga produžio je ugovor s Rijekom do 2017. godine. Mladi vratar, član hrvatske reprezentacije do 20 godina, sljedeće će sezone biti na posudbi u Pomorcu.

Simon Sluga ostaje u Rijeci do 2017. godine. Mladi vratar potpisao je danas novi ugovor s riječkim prvoligašem, a naredne će sezone nastupati za momčad Pomorca. Posljednje dvije sezone Sluga je bio na posudbi u Juventusu i Veroni.

Simon je vrlo talentiran golman koji standardno nastupa za mladu reprezentaciju. Vratar je na kojeg računamo da će u bližoj budućnosti biti u našoj prvoj ekipi. U sezoni koja je pred nama biti će ustupljen Pomorcu, rekao je sportski direktor Rijeke, Srećko Juričić.

Simon Sluga je nakon potpisivanja ugovora izjavio: Jako mi je drago što sam se vratio u Rijeku. Rijeka je moj klub, to sam uvijek tvrdio. Velika mi je čast što su mi ponudili produženje ugovora. Imam veliku priliku da opravdam ukazano povjerenje i sigurno je da ću dati sve od sebe. To ću u prvom redu i pokazati svojim obranama i igrama u Pomorcu.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.