Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sinkronizirano plivanje: seniorke Primorja apsolutne prvakinje Hrvatske

26.05.2019.

15:04

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Mladen Juranović / KSP Primorje Aqua Maris

Foto: Mladen Juranović / KSP Primorje Aqua Maris

Foto: - / -

U Zagrebu je održano Državno prvenstvo u sinkroniziranom plivanju za seniorke na kojem je KSP Primorje Aqua Maris dokazao da je najbolji u Hrvatskoj - Riječke seniorke postale su apsolutne prvakinje države s četiri zlatna odličja te jednim brončanim.

U pobjedničkom timu su: Tea Mustać, Matea Butorac, Ivana Radetić, Ivona Stojšić, Katja Turković, Magdalena Radovčić, Ani Jurković, Maria Glavačević, Paola Poklepović, Elena Galović, Enea Šebelja i Andrea Kosanović. I trenerica Valeria Petrachina.

Najbolja seniorka Hrvatske je Matea Butorac s četiri osvojena zlata!

Butorac je zlato osvojila u disciplini solo Matea Butorac, pa onda i u duetu s Teom Mustać. U disciplini duet treće mjesto zauzele su Ivona Stojšić i Ivana Radetić.

Rječanke su zlato osvojile i u kategoriji tim: Butorac, Radetić, Stojšić, Turković, Radovčić Jurkovići Glavačević i Šebelja te u kategoriji kombinirane rutine.

O uspjehu je slušateljima Radio Rijeke javio član izvršnog odbora Kluba sinkronizranog plivanja Primorje Aqua Maris Mladen Juranović, poslušajte:

Seniorke Primorja su apsolutne prvakinje Hrvatske, pripremio Mario Lipovšek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.