Hrvatski radio

Radio Rijeka

Službeno je: Tomasov odlazi u Al Nassr

05.08.2016.

13:49

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Formalno riječ je o posudbi. S obzirom na loša iskustva u poslovanju s klubovima iz tog dijela svijeta, na Rujevici su se željeli osigurati u naplati odštetnog iznosa, koji prema neslužbenim informacijama ukupno iznosi 2 800 000 eura.

Iako se nakon sinoćnje utakmice dalo naslutiti da je rastanak blizu, danas je transfer dobio i službenu potvrdu. Marin Toamsov karijeru će nastaviti u saudijskom Al Nassru. Tijekom dana klubovi su postigli dogovor i Tomasov će kasno večeras otputovati u Rijad.

Formalno riječ je o posudbi. S obzirom na loša iskustva u poslovanju s klubovima iz tog dijela svijeta, na Rujevici su se željeli osigurati od eventualnih dugotrajnih sporenja. Prema neslužbenim informacijama, prva rata u iznosu od 800 tisuća eura na klupski će račun sjesti odmah. Uplatom druge rate početkom godine, koja iznosi još dodatna dva milijuna eura, Tomasov će postati igrač Al Nassra. Dođe li do komplikacija oko naplate potraživanja, ponajbolji igrač Bijelih u posljdnje vrijeme tako će ponovno u zimskom prijelaznom roku osvanuti na Kvarneru.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.