Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sportaše Tadića, Barnjaka i Rajkovića primio gradonačelnik Bakra

30.08.2018.

14:42

Autor: Vladimir Jurić

Dundović, Rajković, Talić, Klarić i Barnjak danas u bakarskoj gradskoj vijećnici (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka)

Dundović, Rajković, Talić, Klarić i Barnjak danas u bakarskoj gradskoj vijećnici (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Europskog prvaka u skoku u dalj Zorana Talića te igrača Škrljeva Josipa Barnjaka i trenera Damira Rajkovića, članove U20 košarkaške reprezentacije Hrvatske koji su na Prvenstvu Europe osvojili drugo mjesto, primili su gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić i njegov zamjenik Tomislav Dundović.

Hrvatski paraolimpijac, Bakranin Zoran Talić, 23. kolovoza u Berlinu je po treći put osvojio naslov europskoga prvaka u skoku u dalj T20 (sportaši s intelektualnim poteškoćama), a pritom je skokom od 7,28 metara popravio rekord europskih prenstava, kojeg je također bio vlasnik. 

Nakon uspješne sezone s Košarkaškim klubom Škrljevo, trener Damir Rajković ljeto je proveo kao izbornik mlade reperezentacije Hrvatske do 20 godina, s kojom je u Njemačkoj na Prvenstvu Europe osvojio srebrnu medalju.

Novi kapetan Košarkaškoga kluba Škrljevo Josip Barnjak također je bio član U20 reperezentacije Hrvatske te je dao veliki doprinos osvajanju drugog mjesta na prvenstvu Europe.

Primanju je nazočio i predsjednik Košarkaškoga kluba Škrljevo Vice Sep, koji nije krio zadovoljstvo ostvarenim uspjesima trenera i kapetana kluba.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.