Hrvatski radio

Radio Rijeka

Stiglo službeno izvješće UEFA-e

23.09.2013.

19:42

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na adresu riječkog nogometnog prvoligaša pristiglo je i dugo očekivano službeno priopćenje UEFA-e s nalazom inspekcije koja je početkom rujna boravila na Kantridi.

U opširnom  izvješću nema novosti i što je još važnije, nema iznenađenja. Službeno je potvrđeno sve što su odgovorni u klubu i Gradu izjavili dan ili dva po završetku inspekcije. Obzirom da su svi UEFA-ini zahtjevi očekivani, u velikoj mjeri već su i izvršeni. Radovi koji traju već dva tjedna rezultirali su brojnim tehničkim poboljšanjima na stadionu, pa u klubu ne sumnjaju da će UEFA odobriti odigravanje svih utakmica grupne faze Europa lige na Kantridi.

Sve  evidentirane infrastrukturne probleme našeg stadiona, a oni se ponajviše tiču uvjeta za rad novinara i fotoreportera, parkinga, kao i samog travnjaka, smo u najvećoj mjeri već uklonili. Do prve utakmice s Real Betisom ostalo je još 10 dana, što nam daje više nego dovoljno vremena za dovršavanje svih radova i udovoljavanje opširnih UEFA-inih propozicija. UEFA-in monitoring nastavit će se i nakon prve utakmice te ćemo im redovito morati slati izvještaje o stanju na stadionu, rekao je Vlado Čohar, djelatnik kluba zadužen za odnose s UEFA-om.

Kompleti ulaznica za tri predstojeća europska susreta sutra kreću u prodaju za pretplatnike, a od petka, 27. rujna pakete ulaznice će u slobodnoj prodaji moći kupiti i svi ostali zainteresirani. Sve informacije o prodaji paketa ulaznica mogu se dobiti na info telefonu 099/6575 369 ili na e-mail adresi nkrijeka-uel@nk-rijeka.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.