Hrvatski radio

Radio Rijeka

Subota u znaku veslanja

26.05.2023.

14:32

Autor: Radio Rijeka

veslanje

veslanje

Foto: - / VK "Jadran“ Rijeka

Riječki veslački klub "Jadran" koji je prošle godine slavio 100 godina uspješnog rada i ove godine organizira popularnu "Kvarnersku regatu" - najveće veslačko natjecanje na sjevernom Jadranu.

64. regata po redu ove godine se održava u Jadranovu 27.5. na veslačkoj stazi ispred glavne plaže, a sudionici su veslačice i veslači kadetskog, mlađeg juniorskog i juniorskog uzrasta u prosjeku od 12 do 18 godina. 


Sudionici regate bit će veslačice i veslači kadetskog, mlađeg juniorskog i juniorskog uzrasta u prosjeku od 12 do 18 godina. Sudjelovat će HAVK Mladost Zagreb, VK Trešnjevka Zagreb, VK Croatia Zagreb, VK Zagreb, VK Istra Pula, VK Glagoljaš Omišalj, VK Medulin, VK Arupinum Rovinj, VK Korana Karlovac i drugi. 


Očekivani broj natjecatelja, veslačica i veslača, je oko 300, uz prisustvo brojnih drugih članova klubova - trenera, osoblja i veslačkih sudaca te roditelja natjecatelja.


Očekuje se tristotinjak natjecatelja iz brojnih hrvatskih veslačkih klubova, a start regate je u 12 sati.

Veslački klub "Jadran"

Veslački klub "Jadran"

Foto: - / VK Jadran Rijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.