Hrvatski radio

Radio Rijeka

U tijeku temeljit pregled Kantride

04.09.2013.

13:27

Autor: Ivan Dorian Molnar/Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prema neslužbenim informacijama, sastanci za sada teku prema planu, a UEFA-ino povjerenstvo raspravlja o nizu infrastrukturnih pitanja s predstavnicima kluba i Grada Rijeke.

Povjerenstvo UEFA-e danas je od 9 sati održalo nekoliko sastanaka s predstavnicima kluba i Grada Rijeke. Malo iza 13 sati otišli su na obilazak travnjaka Kantride. Neslužbeno, za sada inspekcija teče prema planu, što nema nikakav konkretan značaj. 

Osim same širine travnjaka, problem predstavljaju VIP parkirna mjesta, prostor za reportažna kola, komentatorske pozicije, prostor za TV studio i još neka infrastrukturna pitanja. Prema neslužbenim informacijama, otklanjanje nekih nedostataka neće predstavljati veći problem, dok će neki zahtjevati veliki napor i kluba i grada. Naravno, upali li UEFA na kraju zeleno svjetlo.

Prema trenutnim informacijama, sastanci bi mogli trajati do otprilike 19 sati, kada će UEFA-ino povjerenstvo poslati izvještaj, a konačna službena odluka bit će poznata za nekoliko dana.

Dobit ćemo zapisnik večeras, u ovih 20 dana očekuje nas dosta posla kako bismo sve podigli na željeni standard, rekao je pročelnik uprave za sport i tehničku kulturu grada Rijeke, Veljko Karabaić:

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.