Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ulaznice ipak bez evidencije osobnih podataka

18.10.2013.

16:34

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

HNK Rijeka izdala je novo priopćenje u kojem se navodi kako će domaći navijači na Kantridu ipak moći bez evidencije osobnih podataka pri kupovini ulaznica. Za gostujuće navijače i utakmice vrijedi sistem kupovine karata preko vouchera.

Nakon što su nove mjere Hrvatskog nogometnog saveza stigle u javnost, izazvale su dosta kontroverzi i pitanja. HNK Rijeka izdala je novo priopćenje u kojemu se nakon dodatnog očitovanja mjerodavnih institucija navodi kako za domaće utakmice na Kantridi neće se morati evidentirati osobni podaci dok klub stoji iza svojih navijača na gostujućim utakmicama. Prenosimo službeno priopćenje HNK Rijeka:

Zaprimljenu uputu Hrvatskog nogometnog saveza kojom se detaljnije propisuju i operacionaliziraju zaključci nacionalnog odbora za borbu protiv nasilja u sportu, HNK Rijeka provoditi će u svim elementima pa tako i u segmentu prodaje i distribucije ulaznica.

To znači da će HNK Rijeka, na svim gostujućim utakmicama,  preuzeti odgovornost za organizaciju putovanja, evidenciju  navijača i distribuciju ulaznica/vauchera, kako bi sigurnost i udobnost na gostovanjima  bila neupitna.

Na domaćim utakmicama HNK Rijeke ista pravila vrijede za sve gostujuće navijače, dok će navijači HNK Rijeke ulaznice kupovati na uobičajeni način (bez evidencije osobnih podataka).

Provedba dostavljene upute HNS-a stupa na snagu odmah.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.