Hrvatski radio

Radio Rijeka

Vaganjem boraca i službeno počeo Opatija fight night 6

30.10.2015.

14:01

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Obavili smo obavezno vaganje i sve je spremno za sutrašnje borbe. A očekuje nas devet zanimljivih borbi, 18 motiviranih boraca i ovaj spektakl ljubitelji borilačkih sportova ne bi smjeli propustiti, kaže Zdelar.

Službenim vaganjem počeo je borilački spektakl Opatija fight night 6. Zaljubljenike u borilačke sportove očekuje sutra devet zanimljivh borbi.

Popis boraca je zaista odličan. Svi borci su spremni i motivirani. Očekuje nas spektakl u pravom smislu riječi. Dvorana će, kako sada stvari stoje biti rasprodana i riječ je o spektaklu koji se ne smije propustiti, rekao je Zoran Zdelar, menadžer OFC Opatija fight kluba, organizatora događanja.

Svi borci spješno su prošli test na vagi. Kilogrami su u granicama dozvoljenog pa su se mogli posvetiti sutrašnjoj borbi.

Spreman sam za sutrašnji dan. Odradio sam sve što je trebalo. Promijenjen mi je protivnik. Od njega očekujem da će pružiti dobar otpor i da će biti agresivan. Zna se dobro boriti na parteru i na nogama, ali spreman sam na sve njegove poteze. Nadam se pobjedi, ali neće biti nimalo lako, rekao je Stipe Bekavac kojeg u kategoriji do 93 kg po MMA očekuje Armenac Hracho Darpinyan.

U dva kilograma lakšoj kategoriji po K1 Ivan Stanić u ringu će se susresti s Rumunjom Ricuom Beleniucom.

Pripreme su prošle super. Nema ozljeda. Bio sam već u pripremnom procesu jer sam zadnji meč odradio prije tri tjedna pa sam samo nastavio u istom ritmu. Protivnik je agresivan, stalno traži borbu i ide naprijed. Očekujem beskompromisnu borbu za koju mislim da neće trajati do kraja, zankovito je poručio Stanić te pozvao gledatelje da dođu i uživaju u spektaklu.

Ulaznice su gotovo rasprodane. Preostalih 200-tinjak mogu se kupiti na brojnim prodajnim mjestima ili uoči samog početka. Borbe u dvorani Marino Cvetković u Opatiji počinju u 20 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.